Muziek

Ik zing graag! Liedjes en liederen van bekende en minder bekende componisten, bands en zangers (m/v). In het buitenlands, maar ook en toch vooral in eigen Nederlandse vertalingen en bewerkingen van oude en nieuwe teksten uit diverse talen en windstreken.

Zie hier mijn favoriete repertoire en wanneer & waar ik zoal optreed.


Marcel & Marijke

Jazzpianist en arrangeur Marcel Beukeboom is daarbij sinds 2022 vaak m’n begeleider en dat heeft al tot een aantal heerlijke optredens geleid. Klik hier voor meer informatie, zoals over onze gestaag groeiende speellijst.


Duo Marienke

Daarnaast vormen klassiek gitariste Rieneke van der Hoff en ik sinds 2019 samen Duo Marienke, met optredens tot in het Amsterdamse Tobacco Theater. Lees hier meer over wat we graag spelen.


CD

Ook werken Marcel, Rieneke en ik samen met gitariste/zangcoach Miriam de Vroome in studio Teclats van Ton Snijders aan een CD (Alle dertien vertaald), die in het najaar van 2023 zal uitkomen. Luister hier alvast naar een aantal eerste tracks.


Belangstelling of een tip voor een optreden, al dan niet met Marcel en/of Rieneke? Neem dan contact op via of het contactformulier.